• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Bolt 6 arms hanglamp

Tonone Tonone Bolt 6 arms hanglamp

€2.550,00

Tonone

Tonone Bolt 6 arms hanglamp

€2.550,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 2 -3 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De stoere 6 arms luchter uit de Bolt collectie van Tonone is een echte eyecatcher en aanvulling voor iedere kamer. De lamp is gemaakt met ambachtelijk gereedschap en bevatten een klassiek en degelijk scharniermechanisme.

Productomschrijving

Anton de Groot lanceerde in 2013 label Tonone met de 'Bolt' collectie die uit vele modellen én kleuren bestaat. Voor op de wand, bij het bed, als vloerlamp, op het bureau voor in de eetkamer of werkplek. Altijd ambachtelijk ogend en gemaakt, maar ook modern en robuust.

De luchter kenmerkt zich door een rechthoekig frame met 6 verstelbare armen in ge-poedercoat staal en kappen in ge-poedercoat aluminium. De open kappen zorgen voor een mooie verspreiding van het licht.

De hanglamp is op verschillende plaatsen verstelbaar met de wingnut. De wingnut in massief messing wordt meegeleverd om de scharnieren naar eigen wens te verstellen. Behalve dat het een functioneel hulpmiddel is, is de wingnut geïntegreerd in het ontwerp van de lamp en zelfs een onderscheidend visueel element!

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan contact op met teun. Wij helpen je graag.

BOLT 6-PACK PENDANT

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »