• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Aluminium Chair EA 124 - leder

vitra vitra Aluminium Chair EA 124 - leder

€4.825,00

vitra

vitra Aluminium Chair EA 124 - leder

€4.825,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 5-6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Aluminium Chair EA 124 is hét loungemodel bij uitstek, ontworpen door Charles en Ray Eames in 1958.

Productomschrijving

De Aluminium Chair is een van de grote meubeldesigns van de twintigste eeuw. Charles en Ray Eames ontwierpen en ontwikkelden deze stoel in 1958 voor de privéwoning van een kunstverzamelaar in Columbus, VS. Voor de constructie liet het ontwerperspaar het idee van de zitschaal varen en spande een stoffen of lederen paneel tussen twee aluminium profielen, waardoor een stevige maar flexibele zitting werd verkregen. De stoel past zich aan het lichaam aan en is extreem comfortabel, zelfs zonder binnenbekleding.

De Aluminium Chair EA 124 valt op door het buitengewone comfort wat te danken is aan de extra hoge rugleuning, het hoofdkussen en het kantelmechanisme, dat op het gewicht van de gebruiker kan worden ingesteld. De draaistoel EA 124 kan worden aangevuld met de voetenbank EA 125. Samen vormen ze de perfecte plek voor een lange, gezellige avond met bijvoorbeeld een goed boek!

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan contact op met teun. Wij helpen je graag.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »