• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
TC–6 cirkellamp

Atelier Artiforte Atelier Artiforte TC–6 cirkellamp

€685,00

Atelier Artiforte

Atelier Artiforte TC–6 cirkellamp

€685,00 Incl. btw

Voorraad: 2 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De TC–6 is een schoolvoorbeeld van licht als object. De ronde lichtbuis en het metalen armatuur zijn perfect in harmonie. De TC–6 is een icoon dat zijn plaats heeft gevonden in musea over de hele wereld.

Productomschrijving

De TC–6 is een icoon én schoolvoorbeeld van licht als object, ontworpen in 1968 door Aldo van den Nieuwelaar. Geïnspireerd door Rietveld, de Stijl en het Bauhaus werkte hij in strenge minimalistische geometrische vormen.

De ronde lichtbuis en het metalen armatuur zijn perfect in harmonie. De TC–6 is een icoon dat zijn plaats heeft gevonden in musea over de hele wereld. In het oorspronkelijke ontwerp is de buis een TL-lamp, deze heruitgave is uitgevoerd met LED-lichtbron en heeft een optische dimmer. Door kort voor de sensor te bewegen gaat de lamp aan of uit. Dimmen kan door sneller of langzamer voor de sensor te bewegen. Bij het aanzetten komt de lamp terug in de laatste dim stand.

De TC–6 cirkellamp is te gebruiken als wandlamp en als tafellamp. Om het snoer onzichtbaar in de wand weg te werken adviseren wij én Atelier Artiforte een elektricien in te schakelen. 

 

 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »