• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Pavé de luxe - charcoal

B.I.C. Carpets B.I.C. Carpets Pavé de luxe - charcoal

€2.770,00

B.I.C. Carpets

B.I.C. Carpets Pavé de luxe - charcoal

€2.770,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 8 - 10 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De unieke eigenschappen van wol zorgen ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van dit tapijt. Pavé de luxe is beschikbaar als afgewerkt tapijt in de afmeting die jij wenst!

Productomschrijving

De unieke eigenschappen van wol zorgen ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van dit tapijt. Teun geeft een vijftal maten aan als optie, maar Pavé de luxe, in 5797 charcoal, is beschikbaar als afgewerkt tapijt in de afmeting die jij wenst! Een ontwerp op maat dus, vraag een offerte aan bij teun, en wij gaan voor je aan de slag. 

B.I.C. Carpets staat internationaal bekend voor het vervaardigen van hoogwaardige en op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton weefmethode en geproduceerd in België. De vakmensen van B.I.C. werden meermaals bekroond voor hun uitmuntende expertise, innovatief denken en creativiteit. Sinds 1956 biedt B.I.C. Carpets een persoonlijke service en levert een uitzonderlijke kwaliteit aan zijn klanten overal ter wereld, op ambassades, luxejachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve residenties.

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »