• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
hanglamp Bolleke

Fatboy Fatboy hanglamp Bolleke

€89,00

Fatboy

Fatboy hanglamp Bolleke

€89,00 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 1 -2 Weken

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Olleke Bolleke... de watervaste led-bollamp voor binnen en buiten. Eenvoudig op te hangen aan de rubberen lus. Laad je bolvormige lamp op via de usb-aansluiting en geniet 24 uur lang van instant sfeer in drie standen.

    Productomschrijving

    Olleke Bolleke... deze vrolijke bol brengt sfeer in huis én tuin. Je hangt hem door het handige koord overal makkelijk op. Doordat hij oplaadbaar en dus draadloos is, kun je hem op de gekste plekken kwijt. Leuk, sfeervol en slim Fatboy design.

    De Bolleke hanglamp is ideaal als jij op een subtiele en makkelijke manier sfeerverlichting aan je interieur wil toevoegen. Je laadt hem in 3 uurtjes volledig op met de meegeleverde USB-lader. Daarna kan hij wel 8 uur lang shinen! Door het gebruik van stevig kunststof is de Bolleke spatwaterdicht. Je kunt hem dus ook buiten gebruiken! Het handige ophangkoord is geïnspireerd op een haarelastiekje. Zo makkelijk als je je haar in een staart doet, kun je Bolleke dus ophangen. Easy does it! Hang hem aan de schutting of deurknop voor een gezellige tuin, fijn terras of balkon. Leg hem wel even binnen zodra het gaat regenen, daar houdt Bolleke niet van.

    Dimmen maar! De lamp is met een drukknop dimbaar in 3 standen, zo bepaal je zelf hoe fel het licht is. Zet hem vol aan bij het lezen van een boek en dim hem wanneer je een intieme sfeer wilt creëeren. Het licht wordt diffuus en gelijkmatig en volledig rondom verspreidt.

    Bolleke wordt geleverd met een oplaadkabel, maar zonder adapter. De oplaadkabel heeft een USB-aansluiting. Gebruik de adapter van je telefoon, een Fatboy-adapter of sluit de USB-kabel aan op je computer.

     

    Bekijk ook eens
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »