• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cacti Tres Cactus

1 / 2
€69,00
De Cacti Tres is een ontwerp van Lina Cofán voor Hay. Leuk om te combineren, maar ook alleen voegt deze cactus van keramiek het nodige groen toe aan je interieur! De groene kleur heeft een glazige afwerking en de streepjes maken de cactus realistischer.
Levertijd voor 14:00, Volgende dag in huis
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cacti Tres Cactus

De HAY Cacti Tres is een ontwerp van Lina Cofán. Erg leuk om te combineren, maar ook alleen voegt deze cactus van keramiek het nodig groen toe in uw interieur. De legergroene kleur heeft een glazige afwerking en de duidelijk te herkennen streepjes maken de cactus realistischer. De cactus is 29 centimeter breed, 10 centimeter diep en 25 centimeter hoog. Helemaal handig is dat deze cactus geen water of zonlicht nodig heeft! De Cacti Tres komt uit een serie van 3 verschillende varianten.

De Cacti Tres is een accessoire van het Deense designlabel HAY. Zij staan voor opvallend, duurzaam design dat betaalbaar is voor zoveel mogelijk mensen. In 2002 zagen zij een gat tussen Ikea en het high end design en daar sprongen zij in. Er wordt regelmatig samengewerkt met andere designers, zoals in dit geval met Lina Cofán, die verantwoordelijk is voor het design van de Cacti.

HAY Cacti Tres


✓ Glazige finish
✓ Legergroene kleur
✓ Gemaakt van keramiek
✓ Afmeting: b. 29 x h. 25 x d. 10 cm.
✓ Ontwerp: Lina Cofán

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen