• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Collar Bottle

Royal Delft Royal Delft Collar Bottle

€543,00

Royal Delft

Royal Delft Collar Bottle

€543,00 Incl. btw

    Voorraad: 1 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    De Blue Collar Bottles zijn geinspireerd op 17e en 18e eeuwse kaststellen, rijk gedecoreerde pullen en vazen die op schouwen werden getoond, als blijk van welvaart en goede smaak van de eigenaren.

    Productomschrijving

    De Blue Collar Bottles van Royal Delft zijn geinspireerd op 17e en 18e eeuwse kaststellen, rijk gedecoreerde pullen en vazen die op schouwen werden getoond, als blijk van welvaart en goede smaak van de eigenaren. Deze werden gemaakt in een aantal aardewerk fabrieken in Delft en zijn nog steeds erg gewild als verzamelobjecten.

    Ondanks dat Arian Brekveld gebruiksproducten ontwerpt, zijn de Blue Collar Bottles vooral sierproducten. De geribde buitenkant van één van de bottles geeft deze een ruige en mannelijke kwaliteit, terwijl de andere vrouwelijker zijn. Hun eenvoudige vormen, die karakteristiek zijn voor de stijl van Brekveld, tonen hun hedendaagse ontwerp net als het gebruik van materialen. Om de bottles te decoreren heeft Brekveld gebruik gemaakt van handgeschilderde motieven uit de Gouden Eeuw.

    Om de moderne vertalingen betaalbaar te maken zijn de decoraties middels een transfertechniek aangebracht. De moderne expressie wordt gecomplimenteerd met zachte, blauwe kragen van textiel die de schoonheid van de decoratie bevestigen. 

    • No.1 Ø 25 cm. hoogte: 39 cm.
    • No.2 Ø 17 cm. hoogte: 40 cm.
    • No.3 Ø 13,5 cm. hoogte: 26 cm.

    De Blue D1653 collectie is ontworpen door Nederlandse gildemeesters uit de 21e eeuw. Zij creëren en ontwikkelen nieuwe producten en laten zich inspireren door de meesterschilders van Royal Delft. De samenwerking leidt tot producten met een eigen karakter; Delfts Blauw ontmoet Dutch Design!

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »