• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
vaas Gear

Cor Unum Cor Unum vaas Gear

€99,00

Cor Unum

Cor Unum vaas Gear

€99,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 3-4 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Waar motorblokken en behuizingen van overwegend aluminium of staal worden gegoten heeft Floris Hovers voor een ander materiaal en andere toepassing gekozen, namelijk die van gietklei en met als einddoel een vaas.

Productomschrijving

De typische beeldtaal van gegoten motorblokken en behuizingen van tandwielen vormden een basis voor dit ontwerp van Floris Hovers. Waar motorblokken en behuizingen van overwegend aluminium of staal worden gegoten heeft Hovers voor een ander materiaal en andere toepassing gekozen, namelijk die van gietklei en met als einddoel een vaas.

Deze vaas en de Carter vaas zijn geïnspireerd op Floris' liefde voor auto's en techniek, het atelier van Cor Unum ceramics in Den Bosch produceert deze vazen. 

De ontwerpen van Floris Hovers verrassend door hun ontwapenende eenvoud. Door een langdurig proces van reduceren blijft de essentie over: een bijna cartooneske compositie van vorm, constructie en kleur. Veel van zijn producten verraden een ietwat naïeve, speelse benadering. ‘Mijn ontwerpen moeten leesbaar en herkenbaar zijn.’

 

Recente artikelen
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »