• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Corniches large

vitra vitra Corniches large

€119,00

vitra

vitra Corniches large

€119,00 Incl. btw

Voorraad: 1 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Corniches van Ronan en Erwan Bouroullec doen dienst als praktische opbergplank of als decoratieve wandinstallatie. De Corniches worden gemaakt van hoogwaardige kunststof, in een groot aantal verschillende vormen, formaten en kleuren.

Productomschrijving

De Corniches zijn geboren uit de behoefte om spontaan kleine voorwerpen te kunnen opbergen. „Net zoals je je spullen aan een rotspunt hangt voor je de zee induikt, heb je ook in het dagelijks leven kleine opbergplaatsen nodig“, aldus Ronan Bouroullec. De Corniches zijn dan ook geen gewone planken of andere vlakke oppervlakken, maar eerder aparte, onderling verschillende uitsteek- sels waarmee de omgeving naar believen kan worden ingericht.

Of ze nu individueel gebruikt worden, als sleutelbord naast de huisdeur, opberg- plaats voor badkamerspullen, uitstal- plaats voor een beperkte collectie voorwerpen, of als groter geheel: de Corniches zijn een nieuwe manier om de wand in de woonruimte op te nemen. Corniches worden gemaakt van hoog- waardige kunststof, in een groot aantal verschillende vormen, formaten en kleuren.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »