• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
vaas Delft Blue 'Blow Away'

Moooi Moooi vaas Delft Blue 'Blow Away'

€800,00

Moooi

Moooi vaas Delft Blue 'Blow Away'

€800,00 Incl. btw

Voorraad: 2 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

'Blow Away' is één van onze favorieten! Het is een ontwerp van Front design voor Moooi en ziet eruit als een klassiek Delfts blauwe vaas die door een krachtige windvlaag omver wordt geblazen.

Productomschrijving

Moooi x Royal Delft = Blow Away; een klassieke Royal Blue Delfts Blauwe vaas die iets heel bizars heeft meegemaakt... hij is opzij geblazen door een krachtige digitale windvlaag. De schoonheid van de vaas ligt in het feit dat hij gebogen maar niet verslagen is. Ontworpen door Anna Lindgren and Sofia Lagerkvist van Front design uit Zweden.

De Blow Away Vase wordt geproduceerd bij 'Royal Delft', de oorspronkelijke producent van het prachtige Delfts Blauwe keramiek sinds 1653. Het is het enige overgebleven bedrijf uit die tijd wat nog steeds dezelfde methode van het produceren van het bekende Delfts Blauwe aardewerk hanteert. Door regelmatig ontwerpers uit te nodigen en vernieuwende collecties uit te brengen is Royal Delft echt een bedrijf van deze tijd.

In deze serie zijn vazen in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Teun is het enige verkooppunt in Zeeland van Moooi x Delft Blue en in ons woonwarenhuis staat een deel van de collectie. Kom eens langs om de vazen in het echt en van dichtbij te bekijken!

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »