• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
vaas Delft Blue nr. 06

Moooi Moooi vaas Delft Blue nr. 06

€600,00

Moooi

Moooi vaas Delft Blue nr. 06

€600,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 2 - 3 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Moooi x Royal Delft - Vaas Delft Blue nr. 06 is onderdeel van een bijzondere serie van keramische vazen. Ontworpen Marcel Wanders, geproduceerd en gedecoreerd door de ambachtslieden van Royal Delft. 

Productomschrijving

Moooi x Royal Delft - Delft Blue vaas Nr. 06 is onderdeel van een bijzondere serie keramische vazen. Deze geribbelde vaas met gouden eieren is ontworpen door de Nederlandse designer Marcel Wanders, geproduceerd en gedecoreerd door de ambachtslieden van Royal Delft. Hedendaags design en eeuwenoud vakwerk, een oer-Hollandse collectie!

Het bedrijf Royal Delft is opgericht in 1653 en nu nog het enige bedrijf wat nog steeds dezelfde productie methode van het bekende Delfts Blauwe aardewerk hanteert. Door regelmatig ontwerpers uit te nodigen en vernieuwende collecties uit te brengen is Royal Delft echt een bedrijf van deze tijd.

In de serie zijn vazen in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Wij zijn het enige verkooppunt in Zeeland van Moooi x Delft Blue en in onze winkel staat een deel van de collectie. Kom eens langs om de vazen in het echt en van dichtbij te bekijken!

 

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »