• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Edison the Grand

Fatboy Fatboy Edison the Grand

€599,00

Fatboy

Fatboy Edison the Grand

€599,00 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 1 -2 Weken

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Soms mag iets best groter zijn dan nodig. Fatboy creëerde een uit de kluiten gewassen lamp die helemaal van deze tijd is en in- en buitenshuis te gebruiken. Edison the Grand is onmiddellijk herkenbaar en zó typisch Fatboy!

    Productomschrijving

    De Fatboy Edison the Grand is oversized en iconisch. Hij is uitgevoerd in het model van een klassieke kamerlamp, maar dan groter. Deze witte LED-vloerlamp met dimmer is minimalistisch en puur, maar praktisch en alles behalve oud en stoffig.

    Ervaar de sfeervolle warmte van de Edison the Grand en wees de baas over het licht met de Fatboy light control app. Dankzij de drie dimstanden creëer je licht zoals jij dat wilt, binnen én buiten. De staande witte lamp is voorzien van een LED-lichtbron en gemaakt van een doorzichtig kunststof dat niet alleen zorgt voor zacht diffuus licht, maar dat ook nog vuil- en vochtwerend is.

    Zet je Edison-lampen aan en uit door simpelweg op een knop te tikken in de overzichtelijke interface-app. Speel met het licht door het te dimmen of pas het gemakkelijk aan de kleur aan die bij je mood past.
    Met timerfunctie en combineer maximaal 6 dezelfde Edison's. De App is beschikbaar voor Edison de Medium, Grand en Giant met bluetooth-module. Beschikbaar voor iOS en Android:
    iOS: Ga naar App Store - iTunes en zoek naar "fatboy" en download de Fatboy Light Control-app.
    Android: ga naar de Google Play Store en zoek naar "fatboy" en download de Fatboy Light Control-app.

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »