• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Edison the Medium

Fatboy Fatboy Edison the Medium

€279,00

Productomschrijving

Is Fatboys 'Edison the Petit' niet groot genoeg, maar is de 'Grand' te groot? Dan heeft Fatboy de perfecte maat; Edison the Medium, de gulden middenweg. Stijlvol en stevig, deze iconische lamp moet je hebben.

Ervaar de sfeervolle warmte van de Edison the Medium en wees de baas over het licht met de Fatboy light control app. Dankzij de drie dimstanden creëer je licht zoals jij dat wilt, binnen én buiten. De staande witte lamp is voorzien van een LED-lichtbron en gemaakt van een doorzichtig kunststof dat niet alleen zorgt voor zacht diffuus licht, maar dat ook nog vuil- en vochtwerend is.

Zet je Edison-lampen aan en uit door simpelweg op een knop te tikken in de overzichtelijke interface-app. Speel met het licht door het te dimmen of pas het gemakkelijk aan de kleur aan die bij je mood past.
Met timerfunctie en combineer maximaal 6 dezelfde Edison's. De App is beschikbaar voor Edison de Medium, Grand en Giant met bluetooth-module. Beschikbaar voor iOS en Android:
iOS: Ga naar App Store - iTunes en zoek naar "fatboy" en download de Fatboy Light Control-app.
Android: ga naar de Google Play Store en zoek naar "fatboy" en download de Fatboy Light Control-app.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »