• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
hangmat Headdemock Deluxe

Fatboy Fatboy hangmat Headdemock Deluxe

€559,00

Fatboy

Fatboy hangmat Headdemock Deluxe

€559,00 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 1 -2 Weken

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Ultiem relaxen, alleen, met z’n tweeën of zelfs met drie personen. De Fatboy Headdemock staat symbool voor het goede leven, eventjes weg van de hectiek!

    Productomschrijving

    Ultiem relaxen. Alleen, met z’n tweeën of zelfs met drie personen, mits samen niet boven de 150 kg.! De Fatboy Headdemock staat symbool voor het goede leven. Eventjes weg van de hectiek en genieten van een heerlijk ontspannen moment in de hangmat.

    De Fatboy Headdemock gaat alle fantasieën te boven! Dit is niet zomaar een canvas hangmat waar je met een beetje pech zo weer uitrolt! Dit is een hangend matras. Niet lomp en stug, maar trendy, kek en uitermate lounge proef! De Fatboy Headdemock zorgt voor uren heerlijk relaxen, slapen of luieren. Op het strand, in de tuin of misschien wel je balkon. Oorspronkelijk werd de hangmat tussen twee palen of twee bomen opgehangen, de Fatboy Headdemock wordt geleverd met een standaard, welke overal te plaatsen is. De standaard is super degelijk, daarom oersterk en past perfect in de Fatboy stijl. Door de water- en vuilafstotende én UV-resistente stof geniet je jarenlang van dit meesterwerk. De gebruikte materialen zijn makkelijk te reinigen. Bovendien is de Headdemock een opvouwbare hangmat die geleverd wordt met bijpassende draagzakken. Deze zorgen voor nog meer gemak, want hiermee berg je de Headdemock eenvoudig op aan het einde van de zomer.

    De deluxe uitvoering is Headdemock + kussen + hoes. Fun fact: Headdemock is Brabants dialect voor 'heb jij hem ook'.

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »