• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lamzac 2.0

€74,50
De Lamzac® Original van Fatboy heeft in opgevouwen toestand een afmeting van Ø 18 x 35 cm, oftewel; lekker compact dus! Zo past hij makkelijk in je rugzak, strandtas of op de fiets.
Levertijd 1 -2 Weken
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Lamzac 2.0

De Lamzac® The Original heeft in opgevouwen toestand een afmeting van Ø 18 x 35 cm, oftewel; lekker compact dus! Zo past hij makkelijk in je rugzak, strandtas of op de fiets. Door zijn lichte gewicht (maar 1,2 kg!) neem jij hem echt overal mee naartoe.

Vlug vullen met lucht;
de Lamzac vul jij binnen no-time met lucht, want je hoeft niet zelf te blazen én je hebt ook geen opblaaspomp nodig! Door de Lamzac in de lucht te houden en lucht te 'scheppen' vul jij de Lamzac makkelijk, met lucht. Denk maar aan het vullen van een vuilniszak met lucht; juist, easypeasy! Twee schepjes lucht is vaak voldoende voor de Lamzac.

Lukt het vullen de eerste keer niet? Vrees niet, je moet er even handigheid in krijgen. Als je het eenmaal doorhebt is het een piece of cake! Het vullen gaat het makkelijkst als je buiten staat. Wil je de Lamzac toch binnen vullen? Dan kan het volgende trucje ook goed werken: houd de Lamzac aan de bovenkant vast en laat de opening naar onder vallen. Loop of ren een klein stukje rechtuit en voilà! De lucht zit erin! Rol het uiteinde van de Lamzac strak op voor een stevige zitting. 
 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen