• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
tafellamp Transloetje

Fatboy Fatboy tafellamp Transloetje

€95,00

Fatboy

Fatboy tafellamp Transloetje

€95,00 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 1 -2 Weken

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Maak kennis met Transloetje; dit fijne lampje van Fatboy heeft de looks van de welbekende Edison the Petit, maar dan in een nieuw transparant jasje!

    Productomschrijving

    Heb je een déjà vu? Dat kan, want deze Fatboy Transloetje lamp lijkt qua vorm op Edison the Petit, maar dan in een nieuw hip jasje! Transloetje is gemaakt van PVC en is transparant; ze heeft dus niets te verbergen. Hierdoor kun je alle details aan de binnenkant zien, gaaf hè?

    Transloetje is geschikt voor binnen én buiten. Heb je meer of juist minder licht nodig? Transloetje heeft drie lichtstanden waar je tussen kunt wisselen door tegen de voet van de lamp aan te tikken. Bij elke tik krijg je een andere lichtstand. Afhankelijk van de stand bedraagt de accuduur van deze retro tafellamp 9, 15 of zelfs 20 uur. Het lampje is draadloos en kan opgeladen worden met de meegeleverde oplaadkabel van 1,5 meter met USB-aansluiting. Gebruik de adapter van je telefoon, een Fatboy-adapter of sluit de USB-kabel aan op je computer. Zo kun je het lampje overal mee naartoe nemen.

     

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »