• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
fauteuil Sixties

Fermob Fermob fauteuil Sixties

€499,00

Fermob

Fermob fauteuil Sixties

€499,00 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 3-4 weken.

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Je Sixties-fauteuil is een lounge-stuk dat de geest van het decennium belichaamt waaraan het zijn naam ontleent. Met zijn royale, uitnodigende rondingen is in deze fauteuil gezelligheid en comfort gepersonifieerd.

    Productomschrijving

    De Sixties-collectie draagt ​​alle kenmerken van het decennium waaraan het zijn naam ontleent, een tijdperk dat bekend staat om zijn vreugde en optimisme. Sixties is het geesteskind van Frédéric Sofia, dezelfde ontwerper die de iconische 'Jardin de Luxembourg' stoel van Fermob opnieuw heeft ontworpen. Met zijn zachte, afgeronde rondingen voelt hij zich zowel binnen als buiten thuis.

    Deze collectie draait echt om lichtheid: de fauteuil, stoel en bank zijn gemaakt van lichtgewicht, ultrabestendig geweven polymeer, met exclusieve patronen die de stukken een lichte, luchtige en stijlvolle uitstraling geven. De mix van polymeer en metaal, het sterrenmateriaal van Fermob, geeft de stoel een sensuele aantrekkingskracht. En omdat deze producten zijn gemaakt van slijtvaste materialen en zijn voorzien van een polyester coating, weet je dat ze duurzaam zijn.

    De kenmerkende lichtheid van de jaren zestig strekt zich ook uit tot de styling van de tafel en tot het vederlichte ontwerp van elk meubelstuk in het assortiment - een merkbare en zeer gewaardeerde kwaliteit die de collectie zo eenvoudig maakt om te verplaatsen en zo gemakkelijk om mee te leven.

    Met zijn compacte afmetingen past hij perfect in elk type ruimte, van stadsbalkons tot de meest uitgestrekte tuinen.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »