• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
tafellamp Mayday Outdoor

Flos Flos tafellamp Mayday Outdoor

€259,20

Flos

Flos tafellamp Mayday Outdoor

€259,20 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 2 - 4 Weken Adviesprijs: €288 Adviesprijs: €288

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Multifunctionele Mayday van Konstantin Grcic kan echt altijd en overal. Deze outdoor versie kan als hanglamp, wandlamp én looplamp gebruikt worden, thuis of op het werk, binnen én buiten!

Productomschrijving

Mayday van Flos uit 2000 kan echt altijd en overal, hiermee bedoelen we dat deze lamp als hanglamp en wandlamp gebruikt kan worden, thuis en op het werk, en deze versie is geschikt voor buiten! Konstantin Gricic zocht naar een multifunctionele design lamp en dit is het geworden, geïnspireerd op een nood-looplamp!

Voorzien van een haak/handvat, die tevens werkt als kabeloproller en de knopschakelaar zit op het handvat. Mayday outdoor is gemaakt van duurzaam polypropyleen geproduceerd uit industrieel procesafval. De lichtbron wordt beschermd tegen weersinvloeden door een transparante luchtdichte capsule van verzegeld polymethylmethacrylaat met een elastomeer pakking die helpt bij het bereiken van een beschermingsgraad van IP 65. Omdat er geen lijm wordt gebruikt bij het montageproces, is Mayday eenvoudig te demonteren, zodat elk onderdeel goed kan worden gerecycled.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »