• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
vloerlamp Toio LED

Flos Flos vloerlamp Toio LED

€1.125,00

Flos

Flos vloerlamp Toio LED

€1.125,00 Incl. btw

Voorraad: 1 - levertijd: binnen 5-7 werkdagen persoonlijk bezorgd Adviesprijs: €1.250 Adviesprijs: €1.250

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Toio een minimalistische en stoere staande lamp, in 1962 ontworpen door de architectenbroers Achille & Pier Giacomo Castiglioni.

Productomschrijving

Staande lamp Toio van de architectenbroers Achille en Pier Giacomo Castiglioni is multi inzetbaar. Dit ontwerp kwam in 1962 tot stand door verschillende onderdelen samen te voegen die je niet zo snel in een ontwerp voor een kamerlamp zou verwachten. Als lichtbron werd de koplamp van een auto gebruikt, gecombineerd met een open transformator, enkele staalprofielen en de stalen ogen van een hengel. Zo ontstond een stijlvolle, minimalistische lamp met een uniek en tijdloos design.

De prismatische diffuser van de koplamp verspreidt een indirect en diffuus licht over het plafond en de wand. Bovendien is de Toio in hoogte verstelbaar en beschikt over een ingebouwde dimmer, zodat de lamp helemaal naar de ruimte en jouw wensen is aan te passen.

Daarnaast is de voet van de Toio zoals in deze LED versie leverbaar in drie kleuren en er is een limited editie in matzwart van het Italiaanse label FLOS!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »