• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
bank 2505 Endless - 2 elementen

Gelderland Gelderland bank 2505 Endless - 2 elementen

€8.810,00

Gelderland

Gelderland bank 2505 Endless - 2 elementen

€8.810,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 10 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De naam Endless verwijst naar de oneindige mogelijkheden van deze bank. Zoals hier getoond gestoffeerd in de prachtige Infinity Cord 666 van Zimmer + Rohde.

Productomschrijving

De naam Endless verwijst naar de oneindige mogelijkheden van deze bank. Deze stoere kussen bank heeft verschillende elementen om bijvoorbeeld een heerlijke zithoek mee te bouwen, inclusief chaise longue of met een losse poef. Standaard voorzien van koppelstukken om alle delen aan elkaar te schakelen voor een eindeloze bank,..

Ontwerper Jan des Bouvrie: "Een meubel moet in de eerste plaats de mens dienen, het moet comfortabel zijn, je moet je er lekker in voelen". En dat is gelukt met dit ontwerp!

Zoals hier getoond is de bank opgebouwd uit de volgende elementen: 2505 B2 AL + B2 AR. Deze bank is in vele configuratie's beschikbaar, neem voor de mogelijkheden contact op met teun.

Misschien heb je een andere vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan ook contact op met teun. Wij helpen je graag.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »