• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
kandelaar Lucy

Goods Goods kandelaar Lucy

€175,00

Goods

Goods kandelaar Lucy

€175,00 Incl. btw

    Voorraad: 2 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Marcel Wanders ontwierp voor Goods een kandelaar die door zijn rust en stille schoonheid tegelijkertijd klassiek en modern is. De kandelaar bestaat uit vijf identieke armen en door een slimme constructie staan alle kaarsen op hetzelfde niveau.

    Productomschrijving

    Kandelaar Lucy heeft Marcel Wanders ontworpen voor Goods, een elegante kandelaar met 5 gelijke armen die door zijn rust en stille schoonheid zowel klassiek als modern is. Door een slimme constructie staan alle kaarsen op hetzelfde niveau.

    De eerste series van de kandelaars waren in nikkel of chroom verkrijgbaar en nu in deze sensationele zwarte uitvoering. De Lucy is inmiddels een design klassieker geworden en een prachtig voorbeeld van industrieel design. In de verpakking worden vijf kaarsen meegeleverd voor het eerste gebruik. 

    Marcel Wanders is één van de bekendste hedendaagse Nederlandse ontwerpers. Hij studeerde cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, nadat hij eerder van de Design Academy Eindhoven was gestuurd. Daarna heeft hij studie gevolgd aan de  Academies te Hasselt, Maastricht en Eindhoven. Zijn ontwerpen kenmerken zich door hun poëtische en conceptuele karakter. Wanders ontwikkelt en realiseert met zijn eigen ontwerpbureau ideeën en producten voor verschillende opdrachtgevers. De Knotted Chair was de wereldwijde doorbraak voor Wanders waarbij hij high tech materialen met low tech productiemethoden combineerde. Zijn ontwerpen zijn avontuurlijk, uitdagend en polariserend.

    Bekijk ook eens
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »