• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
wijnrek Grape

Goods Goods wijnrek Grape

€79,00

Goods

Goods wijnrek Grape

€79,00 Incl. btw

Voorraad: 10 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Dit prachtige wijnrek is ontworpen door Robert Bronwasser voor Goods. De designer heeft zich laten inspireren door een druiventros. Het wijnrek is stapelbaar en geschikt voor 12 flessen.

Productomschrijving

Van Goods en vervaardigd uit EPP een duurzaam en zeer sterk kunststof wat voornamelijk door de verpakkingsindustrie gebruikt wordt. Door te kiezen voor dit materiaal is Grape verrassend licht maar toch zeer stevig en solide. Door de bijzondere vormgeving is het wijnrek stapelbaar en geschikt voor 12 flessen met een maximale diameter van 9 cm. Er passen dus niet alleen wijnflessen in, maar ook de meeste champagneflessen! Niet alleen goed toe te passen in de huiskamer maar ook een eyecatcher in de keuken. En in zijn mooie verpakking is het een ideaal kado voor designliefhebbers.

Als zoon van een architect kreeg Robert Bronwasser (1968) zijn creativiteit van huis uit mee. Hij studeerde in 1992 cum laude af als industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft met een project voor Philips Design. Tijdens zijn studie startte hij zijn eigen ontwerpstudio welke in 2002 werd omgedoopt tot SMOOL. Deze ontwerpstudio kent een persoonlijke aanpak en wordt gedomineerd door Bronwasser’s visie voor goed verkoopbare producten. Door een combinatie van creativiteit, vele jaren ervaring en kennis van productieprocessen ontwikkelt hij een constante stroom van succesvolle producten zoals de Grape.

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »