• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
mini tafel Xes

Goods Goods mini tafel Xes

€269,00

Productomschrijving

Bijzettafel Xes is ontworpen door Edward Geluk en wordt uitgebracht door het Nederlandse label Goods. Het is een echte mini tafel waar je je glas of kopje op kwijt kunt, niets meer maar ook niets minder! Xes werd in 1996 in Milaan gepresenteerd op de internationale meubelbeurs Salone del Mobile. Philippe Starck was er van onder de indruk en koos de Xes voor het International Design Yearbook 1997.

Deze minimalistische designklassieker heeft een verzwaarde zijdemat RVS voet en stang met daarop een wit nylon topblad die licht doorschijnend is maar zo hard als marmer. Je pak de XES tafel makkelijk op aan het witte blad van Ø13 cm. en plaatst hem waar je hem wil gebruiken. In het blad zit een rand hierdoor staan de items op de tafel altijd in het midden. De mini tafel wordt geproduceerd in Nederland en de toegepaste duurzame materialen zijn te 'her' gebruiken. De Xes tafel is een statement, een pretentieloos kunstobject wat bescheiden aanwezig is in ieder interieur. 

 

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »