• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
hanglamp n°1

valerie_objects valerie_objects hanglamp n°1

€850,00

valerie_objects

valerie_objects hanglamp n°1

€850,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 2 weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Zoals alle meubels van Muller van Severen, voegen de hanglampen een vleugje kleur toe aan elke ruimte.

Productomschrijving

Hoewel de meeste designliefhebbers Muller van Severen kennen van hun meubels, begon het verhaal van het designpaar eigenlijk met deze hanglampen. "Het begon allemaal uit noodzaak." legt Hannes van Severen uit. "We waren aan het werk in ons nieuwe huis, een oud huis. Er ontbrak een stopcontact in het plafond boven de tafel om een ​​lichtbron aan te sluiten, dus hebben we een lamp ontworpen die aan de muur kan hangen."

De eerste prototypes werden getoond op de allereerste solotentoonstelling van Muller van Severen in 2011. Tijdens die tentoonstelling vulden Fien en Hannes de galerieruimte Valerie Traan van Veerle Wenes (art director van valerie_objects) met ontwerpen die eruit zagen alsof iemand een set kleurpotloden pakte en de lucht in gooide. Dit is in feite precies hoe deze lampen moeten worden geïnterpreteerd, naïeve tekeningen worden werkelijkheid in de ruimte.

Zoals alle meubels van Muller van Severen, voegen deze verlichtingscollectie een sobere maar kleurrijke lijn toe aan het interieur. Aan het einde van die lijn een gloeilamp, "met een lampenkap die we aanvankelijk op een vlooienmarkt hebben opgegraven", aldus Hannes. "Het is een fantastische lampenkap: volkomen neutraal. Gelukkig hebben we een bedrijf gevonden dat het heeft kunnen produceren ”.

Recente artikelen
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »