• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cacti Uno Cactus

1 / 2
€69,00
De Cacti Uno is een ontwerp van Lina Cofán voor HAY. Deze cactus, onderdeel van een trio, is gemaakt van keramiek en heeft een glazige finish waardoor de verschillende kleuren groen het beeldje iets realistisch geven.
Levertijd voor 14:00, Volgende dag in huis
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cacti Uno Cactus

De HAY Cacti Uno is een ontwerp van Lina Cofán. Deze cactus, onderdeel van het Cacti trio, is gemaakt van keramiek en heeft een glazige finish waardoor de verschillende kleuren groen het beeldje iets realistisch geven. Hij is 23 centimeter hoog en heeft een diameter van 19 centimeter. Superleuk om neer te zetten in combinatie met Cacti Dos, de Cacti Tres of met echte cactussen, maar hij is ook leuk op zichzelf. Bijkomend voordeel: hij heeft geen zonlicht en water nodig!

De Cacti Uno is een accessoire van het Deense merk HAY. In 2002 sprongen zij in het gat tussen Ikea en de high end designlabels. Ze werken regelmatig samen met bekende ontwerpers, maar geven ook jonge talenten een kans. Lina Cofán is gespecialiseerd in keramiek en heeft door de jaren heen al veel keramische cactussen vormgegeven, waarvan het Cacti trio voor HAY.

HAY Cacti Uno


✓ Glazige afwerking
✓ Gemaakt van keramiek
✓ Afmeting: Ø 19 x h. 23 cm.
✓ Ontwerp: Lina Cofán

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen