• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
eetkamerstoel J104

Hay Design Hay Design eetkamerstoel J104

€315,00

Hay Design

Hay Design eetkamerstoel J104

€315,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 3 - 6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De J104 stoel is ontworpen door Jorgen Baekmark in 1966 voor HAY. Deze houten eetkamerstoel biedt veel zitcomfort door de brede zitting en rugleuning.

Productomschrijving

De J104 eetkamerstoel is ontworpen door Jorgen Baekmark in 1966 voor HAY. Oorspronkelijk voor de FDB, de Deense Consumentencoöperatie. Baekmark stond bekend om zijn baanbrekende flatpack-meubels voor export. Zijn doel was om eenvoudige, elegante en praktische objecten te maken voor massaconsumptie, daardoor waren zijn designs altijd licht qua gewicht. Voor HAY ontwierp hij de J104 stoel. Het belangrijkste achter de productie van de J104 Chair was een functionalistisch design.

Deze houten eetkamerstoel biedt veel zitcomfort door de brede zitting en rugleuning en zijn perfect als keukenstoelen of kantoorstoelen. Hoge kwaliteit voor een relatief lage prijs.

De stoel is verkrijgbaar in verschillende watergedragen lakkleuren, of in naturel eiken geolied of gelakt. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. 

Het zitkussen in Hallingdal 116, neutraal gemêleerd grijs, van Kvadrat is ontwikkeld voor alle verschillende versies van de stoelen uit de J-serie om extra comfort toe te voegen. De gevoerde kussens hebben een antislip-rug. 

 

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »