• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
eetkamerstoel J110

Hay Design Hay Design eetkamerstoel J110

€109,00

Hay Design

Hay Design eetkamerstoel J110

€109,00 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 3 - 6 Weken

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Stoel J110 is ontworpen door Poul M. Volther voor HAY en heeft een klassieke belijning, het ontwerp gaat al heel wat jaren mee. Het is een houten design stoel die in elk interieur past.

    Productomschrijving

    Stoel J110 is ontworpen door Poul M. Volther voor HAY en heeft een klassieke belijning, het ontwerp gaat al heel wat jaren mee. Het is een houten design stoel die in elk interieur past. In 2011 werd de houten stoel opnieuw op de markt gebracht, na eerdere successen in de zestiger jaren. De hoge rugleuning en armleuningen geven de eetkamerstoel een prachtige uitstraling.

    De stoel is verkrijgbaar in verschillende watergedragen lakkleuren, of in naturel beuken of eiken geolied of gelakt. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. 

    Het zitkussen in Hallingdal 116, neutraal gemêleerd grijs, van Kvadrat is ontwikkeld voor alle verschillende versies van de stoelen uit de J-serie om extra comfort toe te voegen. De gevoerde kussens hebben een antislip-rug.

    Bekijk ook eens
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »