• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
salontafel Kofi - 80 x 80 cm.

Hay Design Hay Design salontafel Kofi - 80 x 80 cm.

€669,00

Hay Design

Hay Design salontafel Kofi - 80 x 80 cm.

€669,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 3 - 6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Kofi, ontworpen door de Noorse ontwerper Martin Solem voor HAY, is een serie elegante en veelzijdige salontafels met glazen blad.

Productomschrijving

Vanuit de wens om een strakke en functionele tafel te maken met een milieuvriendelijk profiel, is de serie Kofi ontwikkeld met behulp van slimme en efficiënte productiemethoden met een flat-pack design. Ontworpen door Martin Solem voor HAY. De strakke eenvoud van de afmetingen en verhoudingen wordt benadrukt door de aandacht voor detail, wat resulteert in een overzichtelijke esthetiek met duidelijke lijnen en een tijdloze kwaliteit.

Met een massief eiken- of walnootframe van FSC-gecertificeerd hout met een lak op waterbasis, is het blad gemaakt van gewoon of rietglas, dat een kenmerkende geribbelde structuur heeft. De tafel is verkrijgbaar in verschillende maten met verschillende kleuren frames. De talrijke designcombinaties maken Kofi geschikt voor een breed scala aan thuis- of bedrijfsomgevingen, van woonkamers en zalen tot recepties en vergaderruimtes. 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »