• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Result chair

Hay Design Hay Design Result chair

€369,00

Hay Design

Hay Design Result chair

€369,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 3 - 6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Result chair is ontworpen door Friso Kramer en Wim Rietveld voor Ahrend. Deze stoelen zijn geproduceerd voor scholen in heel Nederland in de jaren '60 en '70.

Productomschrijving

De Result Chair, uit 1958, heeft een dunne stalen basis met een eikenhouten zitting en rugleuning, die maximale flexibiliteit, lichtheid en sterkte behoudt. Oorspronkelijk gemaakt door Friso Kramer en Wim Rietveld toen ze in de jaren vijftig bij Ahrend werkten, is de collectie in uitgesneden staal opnieuw gelanceerd door HAY samen met Ahrend.

De stoel is verkrijgbaar in een frame met verschillende basiskleuren; beige, rood en zwart en in verschillende houtafwerkingen. Daarnaast zonder én met armleuningen er is zelfs een variant met stoffering. Neem daarvoor contact op met teun om de mogelijkheden te bespreken.

Alle varianten kunnen worden gecombineerd met de Pyramid tafels, waardoor het een veelzijdige opstelling is voor gebruik in vele openbare en particuliere interieurs!

Bekijk ook eens
Recente artikelen
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »