• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Revolt chair

Hay Design Hay Design Revolt chair

€399,00

Hay Design

Hay Design Revolt chair

€399,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 3 - 6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Oorspronkelijk ontworpen door Friso Kramer toen hij in de jaren vijftig bij Ahrend werkte, is de Revolt Chair opnieuw gelanceerd door HAY samen met Ahrend.

Productomschrijving

Een van Friso Kramer's beroemdste ontwerpen, de Revolt Chair, belichaamt zijn kenmerkende minimalistische stijl. Een revolutionair ontwerp en materiaalkeuze waarbij gebruik wordt gemaakt van een gebogen plaatstalen frame in plaats van een traditioneel buizenframe. De stoel, die vandaag de dag volgens hetzelfde proces wordt gereproduceerd, behoudt de functionaliteit en veerkrachtige constructie van zijn voorganger maar nu in een duurzame materiaalkeuze die bestaat uit een mix van gerecycled en nieuw ABS-materiaal in verschillende kleuropties.

Een dynamische en flexibele stoel. Het ergonomische ontwerp van Kramer beweegt met de gebruiker mee en biedt actieve ondersteuning tijdens het werken, eten of zitten. Het comfort, de duurzaamheid en de tijdloze esthetiek maken het geschikt voor gebruik in een breed scala aan particuliere, zakelijke of openbare ruimtes.

Bekijk ook eens
Recente artikelen
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »