• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Alvar Aalto vaas - 16 cm. hoog

iittala iittala Alvar Aalto vaas - 16 cm. hoog

€179,90

iittala

iittala Alvar Aalto vaas - 16 cm. hoog

€179,90 Incl. btw

    Voorraad: 1 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    De Aalto collectie staat bekend om zijn unieke schoonheid en legde de basis voor tijdloos design. Sindsdien is de vaas uitgegroeid tot een icoon van Fins design en één van de meest vermaarde glazen objecten ooit.

    Productomschrijving

    De Aalto vaas dateert uit 1936 en werd het jaar erop tijdens de Wereldtentoonstelling in Parijs voor het eerst aan het publiek getoond. De organische vorm van de Aalto-vaas was een revolutionair statement in de tijd waarin de vaas werd ontworpen. De vaas werd ontworpen door architect Alvar Aalto en staat symbool voor Fins design. Het is een van de beroemdste glasobjecten ter wereld. De iconische 160 mm vaas (ook wel de Savoy-vaas genoemd) is mondgeblazen en handgemaakt in de Iittala glasfabriek in Finland. Een Aalto-vaas is een geschenk voor het leven.

    Wist je dat er maar liefst 7 bekwame vaklieden, 12 productiestadia, 1100 graden Celsius en 30 uur nodig om één Aalto vaas door alle stappen van de productie te begeleiden. Dat de vorm het makkelijk maakt om een boeket te schikken in de vaas; het boeket valt direct mooi. De vazen zijn verkrijgbaar in een reeks mooie kleuren, voor iedereen en elk interieur is een kleur te vinden. Dat de gekleurde Aalto vazen door-en-door gekleurd zijn, waardoor de kleuren nooit vervagen of loslaten en voor altijd mooi blijven. En dat je de vaas met de hand dient af te wassen.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »