• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Kastehelmi sfeerlicht

iittala iittala Kastehelmi sfeerlicht

€21,90

iittala

iittala Kastehelmi sfeerlicht

€21,90 Incl. btw

    Voorraad: 1 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden Adviesprijs: €21.90 Adviesprijs: €21.90

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Het Finse woord voor dauwdruppel verwijst naar de ronde bellen in het geperste glas van de theelichthouder. Twee elementen, water en vuur, vinden elkaar daar. Als het lichtje brandt, zie je een prachtige reflectie.

    Productomschrijving

    De Iittala Kastehelmi collectie, fijn en fris als een Scandinavische morgendauw, brengt een vleugje natuur in elke ruimte. De serie is de perfecte toevoeging aan elk interieur, en verkrijgbaar in een reeks frisse natuurlijke kleuren. De dauwdruppels op ieder Kastehelmi oppervlak glinsteren als een snoer parels in de morgenzon op gras. Dit Finse woord voor dauwdruppel verwijst naar de ronde bellen in het geperste glas van het sfeerlicht. Oiva Toikka’s liefde voor experimenteren leidde tot dit nieuwe ontwerp van een dauwdruppel. Twee elementen water en vuur vinden elkaar daar. Als het lichtje brandt, zie je een prachtige reflectie.

    Het gekleurde glas is door-en-door gekleurd, waardoor de kleuren nooit vervagen of loslaten en voor altijd mooi blijven. De sfeerlichten zijn verkrijgbaar in een reeks mooie kleuren zodat je naar hartenlust kunt kiezen en combineren. In de Kastehelmi sfeerlichten passen zowel grote als kleine waxinelichtjes. De sfeerlichten dienen met de hand te worden gewassen.

    Een combinatie van drie sfeerlichten ziet er stijlvol uit. Start met twee basis kleuren, zoals helder en mat. Voeg een gele toe voor een lentegevoel, of een sevilla-oranje voor een herfstige setting – zo kun je het hele jaar, voor elk seizoen en elke gelegenheid, makkelijk de juiste combinatie maken door maar één lichtje te veranderen.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »