• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Sarpaneva braadpan - 3,0 L

iittala iittala Sarpaneva braadpan - 3,0 L

€271,90

Productomschrijving

De Sarpaneva pan werd in 1960 ontworpen door Timo Sarpaneva en hij won er dat jaar een zilveren medaille voor op de Triënnale van Milaan. Sarpaneva werd geïnspireerd door zijn grootvader, die smid was. Hij combineerde functioneel design met een traditionele gietijzeren pot. Het gietijzeren materiaal en de afneembare houten handgreep zijn geïnspireerd op oeroude Finse folklore, de natuur en koken op een houtvuur. De iconische designstatus van de Sarpaneva-pan van iittala werd in 1998 gevierd met een Finse postzegel.

Het zware gietijzer zorgt ervoor dat het voedsel langzaam en gelijkmatig wordt gegaard, op het fornuis en in de oven en is zonder PFAS! Door het geëmailleerde oppervlak kan de pan eenvoudig worden gereinigd en dringen er geen smaken in het gietijzer door. Met de vernuftig gebogen houten handgreep kan de hele pan naar de tafel worden gedragen of alleen het deksel worden opgetild zonder de vingers te branden. Deze pan was je wel met de hand af!

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »