• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Teema mini serveerset 3-delig

iittala iittala Teema mini serveerset 3-delig

€45,90

iittala

iittala Teema mini serveerset 3-delig

€45,90 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 2 - 4 Weken Adviesprijs: €45.90 Adviesprijs: €45.90

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    De driedelige mini-serveerset heeft de klassieke Teema-vormen: cirkel, vierkant en driehoek en is bij uitstek geschikt voor kleine gerechten.

    Productomschrijving

    De Teema collectie heeft een tijdloos en multifunctioneel design. De collectie, die in 1952 door Kaj Franck  werd gecreëerd, en toen Kilta heette, heeft de tand des tijds doorstaan. Elk item is afgeleid van een cirkel, een vierkant of een rechthoek.

    De driedelige mini-serveerset heeft de klassieke Teema-vormen: cirkel, vierkant en driehoek. De mini-serveerset is bij uitstek geschikt voor kleine gerechten zoals tapas of kan worden gebruikt op de ontbijttafel voor boter of marmelade. Elke schotel heeft een diameter van 12 cm. De linnentint past mooi bij andere onderdelen en kleuren uit het Teema servies zoals vintageblauw en vintagebruin. Zoals Kaj Franck ooit zei: “Kleur is de enige versiering die nodig is”. Geschikt voor de oven, vriezer, vaatwasser en magnetron. De serie is gebaseerd op het ‘oven-to-table’ concept: oven-, vaatwasser-, diepvries- en magnetronbestendig.

    Teema is het hart van de Iittala collectie en vormt de ideale basis voor combinaties met andere Iittala serviezen zoals Origo, Taika en Sarjaton.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »