• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Kartio glas 40 cl. - 2 stuks

iittala iittala Kartio glas 40 cl. - 2 stuks

€23,90

iittala

iittala Kartio glas 40 cl. - 2 stuks

€23,90 Incl. btw

    Voorraad: 16 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Kartio werd in 1958 door Kaj Franck ontworpen. Met dit ontwerp wist Franck de perfecte balans tussen materiaal en geometrische vorm te vinden. Een legendarisch design dat elke trend overstijgt.

    Productomschrijving

    Kaj Franck, die ook wel het geweten van het Fins design wordt genoemd, streefde ernaar alles wat overbodig was uit zijn ontwerpen weg te laten, zodat alleen de essentie overbleef.

    In 1958 bereikte hij dit doel met zijn Kartio-collectie, waarin hij de perfecte balans wist te vinden tussen materiaal en geometrische vorm. Eenvoudig maar duurzaam genoeg voor dagelijks gebruik, terwijl het slanke ontwerp verfijnde elegantie toevoegt aan elke tafel. Kartio is een iconisch symbool van Scandinavisch design geworden dat alle trends overstijgt. Volgens Franck was kleur de enige decoratie die nodig was. Het brede, veelzijdige kleurenpalet van Kartio laat perfect zien hoeveel kennis van gekleurd glas bij Iittala aanwezig is. Het gekleurde glas is door-en-door gekleurd, waardoor het glas jaar na jaar de mooie kleur behoudt – ook na gebruik in de vaatwasser. 

    De serie omvat glazen in twee maten, een bijpassende mondgeblazen karaf en een klein schaaltje.
    De glazen en schalen zijn makkelijk stapelbaar, dat scheelt ruimte. Kartio is ontworpen door dezelfde designer als het Teema servies, Kaj Franck. De vormen van het Teema servies en de Kartio glazen passen perfect bij elkaar.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »