• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
kast Random - 2C

MDF Italia MDF Italia kast Random - 2C

€1.105,00

MDF Italia

MDF Italia kast Random - 2C

€1.105,00 Incl. btw

Voorraad: 1 - levertijd: binnen 5-7 werkdagen persoonlijk bezorgd

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Random is in 2005 ontworpen en een icoon uit de MDF Italia-collectie, een modulaire boekenkast, die afzonderlijk kan worden gebruikt voor kleine ruimtes, of in combinatie met andere kleurtinten om grotere composities te creëren.

Productomschrijving

De MDF Italia kast Random 2C is een ontwerp van Neuland Industriedesign en geheel ontworpen volgens de filosofie van deze ontwerpstudio: dat design moet gaan over de essentie. Het zijn dan ook de boeken die deze boekenkast echt tot leven brengen en ervoor zorgen dat de kenmerkende verspringende boekenplanken helemaal tot hun recht komen.

Het assortiment van de iconische Random-boekenkast is aangevuld met nieuwe modules en kleuren. De varianten van deze boekenkast, de 2C en 3C, maken Random flexibel en geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor. Door de uitbreiding met nieuwe elementen is het mogelijk om nog meer variaties samen te stellen, perfect voor kleine ruimtes of speciale nissen.

Aan het kleurenpalet zijn een aantal prachtige pasteltinten toegevoegd en inmiddels is deze boekenkast verkrijgbaar in diverse kleuren die met zorg op elkaar afgestemd zijn en heel mooi te combineren.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »