• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Container Table New Antiques base zwart - ovaal

Moooi Moooi Container Table New Antiques base zwart - ovaal

€4.540,00

Moooi

Moooi Container Table New Antiques base zwart - ovaal

€4.540,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 4 - 6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Container Table New Antiques, ontworpen door studio Marcel Wanders, is het decoratieve broertje van de klassieke tafel.

Productomschrijving

De Container Table New Antiques, ontworpen door studio Marcel Wanders, is het decoratieve broertje van de klassieke tafel. Het brengt de elegantie van antieke meubelen in huis, maar met een moderne twist. De tafel is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is gemakkelijk te verplaatsen, maar als hij eenmaal zijn plaats heeft gevonden en je de voet opvult met zand of kiezels, dan is het allemaal kracht en stabiliteit.

De Containertafel New Antiques biedt plaats aan maximaal tien personen. Liever een andere kleur, materiaal of maat? Het Container Table-concept is een volledig veelzijdig systeem met eindeloze compositiemogelijkheden die in elke ruimte passen.

Het tafelblad kan worden gekozen in een ronde, vierkante of ovale uitvoering in 14 verschillende afmetingen. Voor elk tafelblad is een voet nodig, het grote ovale tafelblad heeft er twee nodig. Het tafelblad is gemaakt van gebeitst en gelakt eiken fineer, linoleum of HPL in diverse kleuren. 

Teun stelt hierbij wat combinaties voor maar de Container Table is in verschillende uitvoeringen beschikbaar, neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »