• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
hanglamp Flock of Light - 31

Moooi Moooi hanglamp Flock of Light - 31

€1.839,00

Moooi

Moooi hanglamp Flock of Light - 31

€1.839,00 Incl. btw

Voorraad: 1 - levertijd: binnen 5-7 werkdagen persoonlijk bezorgd

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Flock of Light, transformeert van een licht en luchtig artistiek designstuk overdag naar een zwerm felle lichtjes 's nachts, de magie van een warme zomeravond.

Productomschrijving

Flock of Light is een ontwerp van het Eindhovense designduo Studio Toer waar de suggestie van beweging centraal staat en dat komt prachtig tot uiting in deze fascinerende hanglamp.

Vloeiende lijnen die verschillende kleine lichtbronnen met elkaar verbinden zorgen voor de illusie dat deze enkele ogenblikken daarvoor nog vrij om elkaar heen dansten. Overdag neemt de lamp de gedaante aan van een abstract kunstobject en ’s avonds, wanneer de lichten aan gaan, komt een betoverende zwerm van licht tot leven. Dankzij zijn lichte en luchtige uitstraling past de lamp in iedere ruimte in huis en creëert een magische sfeer.

Verkrijgbaar in drie maten: 11, 21 en 31 naar het aantal lichtbronnen. De Flock of Light van Moooi legt de magie van een warme zomeravond vast! Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan contact op met teun. Wij helpen je graag.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »