• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Golden Chair

Moooi Moooi Golden Chair

€1.499,00

Moooi

Moooi Golden Chair

€1.499,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 4 - 6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Onder een mysterieuze magische spreuk wordt een retro-uitziende schoolstoel ondergedompeld in betoverde gouden nectar. Is dit niet een typische schoolwens, terwijl je uit het raam kijkt en hoopt dat er een sprookje begint?

Productomschrijving

Onder een mysterieuze magische betovering wordt een retro uitziende schoolstoel ondergedompeld in betoverde gouden nectar, die zijn soberheid wegspoelt en hem kraait met een glanzend aureool.

Is dit niet een typische schoolwens, terwijl je uit het raam kijkt en hoopt dat er een sprookje begint? De Golden Chair kreeg in 2018 een zusje met een zwart frame, en beide kunnen worden bekleed met een selectie stoffen die passen bij verschillende interieurs. 

De ontwerper Nika Zupanc maakt traditioneel zorgvuldige selecties van haar thema’s en vormen. Hiermee biedt ze een opwindende kijk op de overwegend mannelijke markt voor meubelontwerp, waar alle ambities worden gestoken in het technische, rationele, nuchtere en utilitaire, in tegenstelling tot het intuïtieve, eclectische, ijdele en hysterische. Om dit te bereiken gebruikt Nika Zupanc haar poëtische oordeel, innerlijke strijd met stereotypen en langdurige affaires met technologieën. Ze onderzoekt aandachtig de grenzen van de industrie als het gaat om emotionele effecten en de combinatie van materialen, zowel in productontwerp als in interieurs.

Kom voor de diverse mogelijkheden langs in onze winkel. Of misschien heb je een andere vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan contact op met teun. Wij helpen je graag.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »