• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
hanglamp Heracleum III linear

Moooi Moooi hanglamp Heracleum III linear

€4.030,00

Moooi

Moooi hanglamp Heracleum III linear

€4.030,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 4 - 6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Heracleum III Linear, verkrijgbaar in drie kleuren, is geïnspireerd op de gelijknamige bloeiende plant. Zijn bloei bevroren in de tijd. Dit nieuwe ontwerp in de Heracleum-familie is de slimste van allemaal.

Productomschrijving

Ontwerper Bertjan Pot vroeg zich af hoeveel LED-lampjes je tegelijkertijd kunt laten branden. Hij ging aan de slag met bundels van elektriciteitsdraden et voilà, de Moooi Heracleum lamp was geboren!

De bijzondere collectie is vernoemd naar de berenklauw, waarvan Heracleum de Latijnse benaming is. En we kunnen niet anders zeggen dan dat de hele serie zijn naam eer aan doet. Met zijn structuur van takken vertoont hij vele overeenkomsten met de plant. Bovendien hebben de lampen uit deze collectie ook flinke afmetingen net als de Heracleum in de natuur!

Als je goed kijkt, zie je aan beide kanten bloesems zachtjes omhoog veren, waardoor de Heracleum III Linear perfect is om boven lange oppervlakken te hangen, zoals je eettafel of keukeneiland. Net als de andere ontwerpen in de Heracleum-familie, worden de slanke takken aangedreven door Electrosandwich, uit de Marcel Wanders studio. De Heracleum III Linear is verkrijgbaar in drie kleuren en dit nieuwe ontwerp is de slimste van allemaal. Het bevat een nieuwe driver, waardoor het compatibel is met Wireless Wall Switch, en nieuwe LED's; samen bieden ze een hogere lichtopbrengst die zorgt voor een warme gloed.

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »