• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
hanglamp Heracleum large

Moooi Moooi hanglamp Heracleum large

€4.020,00

Moooi

Moooi hanglamp Heracleum large

€4.020,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 4 - 6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Hanglamp Heracleum van Bertjan Pot voor Moooi was tijdens zijn presentatie al direct een succes, want wat een enorme eye-catcher is dit!

Productomschrijving

Natuur ontmoet technologie in de Heracleum! Ontwerper Bertjan Pot vroeg zich af hoeveel LED-lampjes je tegelijkertijd kunt laten branden. Hij ging aan de slag met bundels van elektriciteitsdraden et voilà, de Moooi Heracleum lamp was geboren! Deze luchtige ledlamp is geïnspireerd op de gelijknamige bloeiende plant die wel 5 meter hoog kan worden. De bladeren in de Heracleum vertakken zich vanuit één tak en creëren een zeer technische, natuurlijke structuur dankzij Electrosandwich uit de Marcel Wanders studio. Electrosandwich is een techniek om geleidende lagen te coaten, zeer dun en delicaat. Een ontwerp dat niet mogelijk is met normale draden.

De bijzondere collectie is vernoemd naar de berenklauw, waarvan Heracleum de Latijnse benaming is. En we kunnen niet anders zeggen dan dat de hele serie zijn naam eer aan doet. Met zijn structuur van takken vertoont hij vele overeenkomsten met de plant. De Heracleum van Moooi is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »