• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
vloerlamp Raimond II  - Tensegrity

Moooi Moooi vloerlamp Raimond II - Tensegrity

€6.253,00

Productomschrijving

De Raimond Tensegrity is een vloerlamp gemaakt van elegant metaal, aangevuld met de stoere aardsheid van hout. Tensegrity is een term die voor het eerst werd beschreven door Buckminster Fuller als een architectonische term. Het verwijst naar de onderling verbonden houten structuur die spanning en druk gebruikt om zijn vorm te behouden. De schoonheid van de Raimond Tensegrity ligt niet alleen in de contrasterende materialen, maar ook in de trigonometrische harmonie van beide structuren. Wiskundige perfectie keer twee.

De hanglampencollectie Raimond bestaat uit perfecte bollen van wiskundige ingrediënten onderbroken door kleine LED-lampjes. Ontwerper Raimond Puts was niet alleen geïntrigeerd door de vorm van de geodetische koepel, maar ook door het mysterie van priemgetallen. Het is geen toeval dat de dimensie van alle Raimond-lampen lijkt op een priemgetal. Het resultaat van wiskundige perfectie, die de sterrenhemel in huis haalt.

R61: Ø 61 cm. met 162 leds
R89: Ø 89 cm. met 252 leds

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan contact op met teun. Wij helpen je graag.

 
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »