• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Compile kast 4

1 / 2
€1.349,00
Compile kast 4 , een kast met een onverholen Scandinavische uitstraling die een minimalistisch, functioneel en een moderne visie geeft op het klassieke schappensysteem! Een ontwerp van Cecilie Manz voor Muuto.
Levertijd voor 14:00, Volgende dag in huis
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Compile kast 4

Compile, is een minimalistisch en functioneel schappensysteem welke bestaat uit eenvoudig laser-gesneden stalen schappen en verdelers. Het visueel aantrekkelijke design is afgewerkt met een matte poedercoating in grijs, wit of zwart en met ronde hoeken waardoor het een lichte, luchtige verschijning is.
Compile kan dienen als een ruimteverdeler, opbergkast, maar ook als groot opslagsysteem zowel in privé als werkgerelateerde omgevingen. Een moderne visie op het klassieke schappen systeem, dat is wat Compile is.

De kast is 121 centimeter breed, 183 centimeter hoog en 42 centimeter diep en verkrijgbaar in 7 verschillende configuraties. Doordat de schappen ingeschoven kunnen worden naar eigen behoeften biedt deze kast een praktische oplossing voor iedereen.

Topontwerpster Cecilie Manz kent met haar werk zowel nationaal als internationaal succes. Vooral op het gebied van glas, keramiek, meubilair en verlichting behoort zij tot de top van de designwereld. Haar werk wordt dan ook niet voor niets mondiaal tentoongesteld en verkocht. Haar opleiding tot designer heeft Manz gevolgd in Kopenhagen aan de Danmarks Designskole waar zij in 1997 afstudeerde. Tegelijkertijd volgde zij extra studies aan de University of Art and Design in Helsinki. Haar inzet en doorzettingsvermogen is beloond! Manz werkt tegenwoordig samen met grote nationale en internationale namen, waaronder Muuto.

De inmiddels zeer brede collectie van Muuto wordt gekarakteriseerd door bekwaamheid, moed, pracht en efficiëntie. Muuto streeft ernaar nieuw perspectief te werpen op het bestaande Scandinavisch design. Dat Muuto afgeleid is van het Finse muutos, wat ‘nieuw perspectief’ betekent, is dan ook niet verwonderlijk. Door creatieve gewaagdheid te verweven in hun ontwerpen hoopt Muuto haar doel te verwezenlijken. 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen