• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
stoel fiber side - tube base

Muuto Muuto stoel fiber side - tube base

€285,00

Muuto

Muuto stoel fiber side - tube base

€285,00 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 4 - 6 Weken

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Onderdeel van de Muuto fiber familie, een collectie comfortabele stoelen met een zeer eigen beeldtaal, ontworpen door Iskos Berlin.

    Productomschrijving

    De 'fiber chair tube base' is onderdeel van de Muuto fiber familie, een collectie comfortabele stoelen met een zeer eigen beeldtaal, ontworpen door Iskos Berlin.

    Bij het ontwerpen van de fiber-collectie is als uitgangspunt genomen een eenvoudige stoel te maken met een duidelijke beeldtaal, zonder ook maar iets in te leveren op zitcomfort. En dat is goed gelukt. Met de soepele lijnen, de comfortabele zitting, de keuze uit vier onderstellen en verschillende kleurcombinaties is er een prachtige serie stoelen ontstaan. De kuip is gemaakt van een innovatief composiet van plastic en dennenhoutvezels. Het onderstel is gemaakt van staal en afgewerkt met een poedercoating. 

    De fiber chair is ook verkrijgbaar met een slede basis, houten poten of een draaibaar onderstel en kan ook bekleed worden met stof of leer, maar deze varianten kunnen niet via onze website worden besteld. Je bent van harte welkom in ons woonwarenhuis in Middelburg, waar we je graag helpen jouw ideale fiber chair samen te stellen. 

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »