• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
3 zits sofa Outline - leder

Muuto Muuto 3 zits sofa Outline - leder

€6.195,00

Muuto

Muuto 3 zits sofa Outline - leder

€6.195,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd 4-6 weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Outline Sofa-familie voegt nieuwe perspectieven toe aan de klassieke Scandinavische designbanken uit de jaren 60 en combineert de idealen van eenvoud en functie in één.

Productomschrijving

Sofa Outline van het Noorse ontwerp duo Anderssen & Voll voor Muuto voegt nieuwe perspectieven toe aan de klassieke Scandinavische designbanken uit de jaren 60 en combineert de idealen van eenvoud en functie in één. Met het ontwerp dat zijn naam ontleent aan de sterke omtrek van een bank, is de Outline elegant aan de buitenkant met een diepe zitting en zachte demping aan de binnenkant. De Outline sofa heeft een expressie die zowel elegant als tijdloos is.

Teun kiest hier als bekleding leder, maar je kunt uit diverse bekleding kiezen, zowel stof als leder. Bezoek ons woonwarenhuis in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken. Of misschien heb je een vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan contact op met teun. Wij helpen je graag.

 

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »