• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stacked 2.0 kast 6

€2.395,00
De Stacked 2.0 kast 6 is ontworpen door Julien de Smedt voor Muuto. Hoewel je de Stacked 2.0 kast helemaal zelf kunt opbouwen met losse modules, hebben wij ook de mooiste kant-en-klare kasten voor je samengesteld!
Levertijd voor 14:00, Volgende dag in huis
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Stacked 2.0 kast 6

De Stacked 2.0 kast 6 is ontworpen door Julien de Smedt voor Muuto. Hoewel je de Stacked 2.0 kast helemaal zelf kunt opbouwen met losse modules, hebben wij ook de mooiste kant-en-klare kasten voor je samengesteld die je direct kunt bestellen.

Julien de Smedt ontwierp de losse Stacked modules vanuit de behoefte om een kast aan te kunnen bieden die niet alleen mooi, maar ook functioneel is. De open en dichte modules, verschillende afmetingen en afwerkingen stellen je in staat om een kast te creëren die je voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Bij de Stacked 2.0 kast 6 is deze samenstelling al voor je gemaakt. Echter kun je wel nog altijd blijven spelen met de opstelling! Kast 6 is opgebouwd uit modules die ook direct bestelbaar zijn met een lichtgrijze afwerking. Beide afwerkingen worden geleverd met lichtgrijze clips waarmee u de modules eenvoudig met elkaar kunt verbinden. Vindt u het toch leuker om zelf uw kast te ontwerpen? Kijk kan verder op deze site of bezoek ons woonwarenhuis!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen