• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De collectie van Arian Brekveld

Arian Brekveld is in 1995 afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. Hij heeft veel succesvolle producten ontworpen en werkt voor opdrachtgevers als Royal VKB, Droog, e.a. Bij Teun is hij vertegenwoordigd met zijn Touch of Blue servies van Royal Delft.
Merken

De collectie van Arian Brekveld

Ontwerper Arian Brekveld is in 1995 afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. Hij heeft veel succesvolle producten ontworpen en werkt voor opdrachtgevers als Royal VKB, Royal Delft Design Servies, Hella Jongerius, Lensvelt en Droog.
 
De kracht van Brekveld ligt in de eenvoud en functionaliteit van zijn ontwerpen, gecombineerd met een groot vakmanschap. Vanuit zijn studio in Rotterdam werkt hij het liefst direct in ruimtelijke modellen en prototypes. Op deze wijze weet hij materialen en vormen perfect naar zijn hand te zetten.
 
Zijn ontwerpen behoren tot de collecties van musea als Moma, New York, Boijmans van Beuningen en het Stedelijk museum Amsterdam. Bij Teun vind je een selectie uit de lijn ‘Touch of Blue’ van het servies van porselein voor Royal Delft.