• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De verlichting van Bertjan Pot

Bertjan Pot studeerde aan de Design Academy in Eindhoven en won ooit ‘De Kunstbende’, een wedstrijd voor jonge creatievelingen en creatief is hij! Pot ontwerpt niet met zijn hoofd maar met zijn hart!
Merken
-50%
Functionals Aron 581 hanglamp
Aron 581 hanglamp
€439,00 €219,50
+
Heracleum
€3.119,00
+

De verlichting van Bertjan Pot

Ontwerper Bertjan Pot studeerde aan de Design Academy in Eindhoven en won ooit ‘De Kunstbende’, een wedstrijd voor jonge creatievelingen. En creatief is Bertjan Pot zeker; hij ontwierp ondermeer stoelen van wol en carbonvezel. 

De lampen van Pot ontwerpt hij naar eigen zeggen niet met zijn hoofd maar met zijn hart. Zijn werk is terug te vinden in de collectie van onder andere Arco, Montis+, Goods, Moooi en Gispen.

Bekende ontwerpen zijn de Random Light en Random Chair, waar hij de materiaalfonds prijs in 2003 mee won. De wollen stoel Jumper, ontworpen voor Established & Sons, werd tijdens de Dutch Design Week 2010 genomineerd voor de prijs ‘Best Product Living'. Meer recente ontwerpen van Bertjan Pot zijn de prachtige en innovatieve Heracleum design hanglampen voor Moooi, die natuurlijk ook te koop zijn bij Teun.