• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De collectie van Ineke Hans

Denk aan de kwaliteiten van het 'Dutch Design', minimalistisch, experimenteel, innovatief, onconventioneel en met een gevoel voor humor,
en je denkt aan ontwerper Ineke Hans! In Teuns woonwarenhuis veel van haar hand, zie hieronder.
Merken
Relax Set
€2.215,00
+
Deluxe Set
€2.950,00
+
Beer Set
€2.099,00
+
€1.469,00
+
Berit Table
€1.545,00
+
€869,00
+

De collectie van Ineke Hans

Als je denkt aan 'Dutch Design' Nederlandse ontwerpen, denk je ook Ineke Hans (1966). Hans ontwerpt producten, zoals keukengerei, maar ze houdt zich ook bezig met projecten op het gebied van ruimtelijke ordening en architectuur.
 
Haar ontwerpen zijn een zoektocht naar de psychologische roots van producten. Ze speelt met de interactie tussen mensen, objecten en ruimte. Ineke Hans wordt gewaardeerd om haar nuchtere en hybride manier van ontwerpen, waarbij detail, functie en helderheid centraal staan.
 
Ineke Hans studeerde af aan de Kunstacademie in Arnhem en het Royal College of Art in Londen. In 1998 opende ze haar eigen studio INEKEHANSARNHEM in Nederland. Voor haar werk heeft ze prestigieuze internationale prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award en de Design Plus Award. Haar ontwerpen zijn te zien in onder andere het V&A Museum in Londen, het Museé des Arts Decoratives in Parijs,het Stedelijk Museum in Amsterdam en The Art Institute in Chicago.