• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De kast van Julien De Smedt

Julien De Smedt is de oprichter en de directeur van JDS Architects, gevestigd in zowel Brussel als Kopenhagen en Shanghai.
Als ontwerper en architect gekend binnen en buiten Europa, Teun toont zijn Stack Storage voor Muuto.
Merken

De kast van Julien De Smedt

Julien De Smedt (Brussel, 1975) is de oprichter en directeur van JDS Architects, gevestigd in zowel Brussel als Kopenhagen en Shanghai. Als ontwerper en architect, wiens werk gekend is binnen en buiten Europa, heeft Julien’s toewijding tot de verkenning van nieuwe architecturale modellen en programma’s, geholpen om de discussie omtrent architectuur te revitaliseren. Getuige daarvan zijn projecten zoals de residentiële VM gebouwen, de Mountain woningen, het Maritieme Jeugdhuis en de Holmenkollen skischans.

Opgegroeid in Brussel, als zoon van de Franse kunstenthousiast Jacques Léobold en de Belgische kunstenares Claude De Smedt, heeft Julien zijn opleiding tot architect voortgezet te Brussel, Parijs en Los Angeles, alvorens zijn diploma van de Bartlett School of Architecture in Londen te ontvangen. Julien heeft samengewerkt met OMA en hij is medeoprichter van het welbekende architectuurbureau PLOT, Kopenhagen.

Tussen de vele prijzen en onderscheidingen die Julien kreeg, zitten onder meer de Henning Larsen Prijs 2003, de Eckersberg medaille 2005 en de Rotterdam-Maaskantprijs voor Jonge Architecten in 2009. Meer recent won hij de MIPIM Residential Award en de Architizer A+ Award 2013 Voor het ‘Iceberg’ project in Aarhus and the Architizer A+ Award voor de Holmenkollen skischans in Oslo. In 2014 ontving hij de AIT Sport+Leisure Award voor Kalvebod Waves in Kopenhagen.

Stel bij Teun je eigen kast samen met de Muuto Stacked Configurator.